12/11/2012

Curiosidades de la Navidad "inglesa" 2



Christmas Pudding


Every country has its traditional dishes for Christmas day. A typical Christmas dinner in United Kindom consists of roast turkey with stuffing, roast potatoes,vegetables..., with dessert of Christmas pudding, or sometimes known as plum pudding (although it doesn't contain plums, but raisins). In the following video you can learn how to prepare this popular dessert. Then answer the questions.




1. How many sorts of raisins do we need?
2. How must the saucepan be?
3. What material must the spoon be made of?
4. How often do we have to top up the water during the bain-marie?
5. What tip does the video give us?


Solutions:

1. Two (raisins and golden raisins).
2. Wide.
3. Wood (a wooden spoon).
4. Every hour.
5. The recipe can be made two months in advance.


---------------------------------------------------------------------- 

Pudín de Navidad


Cada país tiene sus propios platos tradiciones para el día de Navidad. Una comida de Navidad típica en el Reino Unido consistiría en un pavo relleno asado, patatas asadas, verduras..., y de postre un pudín de Navidad, o a veces también conocido como Pudín de ciruela (a pesar de que no lleva ciruelas, sino pasas). En el siguiente video podréis aprender a preparar este popular postre. A continuación, podéis responder a las preguntas.



1. ¿Cuántos tipos de pasas necesitamos?
2. ¿Cómo debe ser la cacerola?
3. ¿De qué material debe ser la cuchara?
4. ¿Con qué frecuencia tenemos que añadir agua durante el baño María?
5. ¿Qué consejo nos dan en el video?


Soluciones:

1. Dos ( pasas y pasas doradas)
2. Ancho.
3. Madera (una cuchara de madera)
4. Cada hora.
5. La receta se puede preparar con dos meses de antelación.

No hay comentarios:

Publicar un comentario